Ghiduri

De la Dosare la Blockchain, explorați cum funcționează Noletter

Noletter este o platformă dedicată profesioniștilor din domeniul juridic. Un loc în care puteți colabora alături de colegi și clienți. Fie că exercitați profesia de avocat, consilier juridic sau expert tehnic judiciar, cu Noletter:

– vă puteți organiza activitatea prin dosare electronice stocate în Cloud și sincronizate cu Portalul Instanțelor de Judecată (portal.just.ro), 

– puteți comunica fișiere instanțelor sau oricărui alt destinatar și verifica integritatea acestora cu ajutorul tehnologiei blockchain și

– puteți comunica cele mai importante informații părților implicate în dosar, prin canalele de chat integrate.

Pentru că se poate mai bine. Și pentru asta, vom spune “nu” timpului pierdut, cozilor și lucrurilor făcute cu jumătate de măsură. Misiunea noastră va fi mereu aceeași: să construim canale de comunicare eficiente, rapide și sigure. Facem asta utilizând cele mai performante tehnologii. Prețuim valorile și progresul moștenit…însă credem că lumea dreptului trebuie să facă un pas înainte.

Da. Puteți utiliza Noletter în baza unui cont gratuit (Noletter Basic). Beneficiați de toată funcționalitatea de bază, 1 GB spațiu de stocare pentru fișiere, puteți crea 10 Dosare și pot fi distribuite un număr nelimitat de Dosare către dvs. Folosiți Noletter Basic cât timp doriți și treceți la Noletter Pro oricând.

Sincronizăm Dosarele dvs. Noletter cu datele disponibile în cadrul Portalului Instanțelor de Judecată cu ocazia creării acestora, precum și în fiecare zi.

Protecția datelor dvs. este prioritatea noastră. Am implementat măsuri administrative, fizice și tehnice pentru a proteja confidențialitatea, integritatea și disponibilitatea datelor. Efectuăm back-up-uri zilnice pentru a preîntâmpina pierderile și pentru a permite recuperarea datelor. Mai mult decât atât, furnizorii noștri de servicii cloud și server hosting beneficiază de numeroase certificate, atestări și audituri de securitate externă. Aflați mai multe în cadrul paginii noastre dedicată Practicilor de securitate.

Accesați Dosarul cu privire la care doriți să comunicați documentele sau creați un Dosar Noletter nou.

Adăugați fișierul direct în Secțiunea Oficial sau folosiți butonul ( )  și selectați Oficial.

Verificați datele, alegeți secția corespunzătoare dacă este cazul și apăsați “Trimite”.Puteți găsi toate informațiile necesare în cadrul paginii noastre de Contact.